CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Bioklimatická pergola: Nová definice venkovního bydlení 

Bioklimatická pergola: Společnost Renson přináší na trh revoluční bioklimatickou pergolu Amani, která redefinuje venkovní bydlení. Pergola Amani spojuje moderní design, inovativní techniku a nekonečné možnosti přizpůsobení, což poskytuje dokonalý komfort a klid ve vašem venkovním prostoru. Objevte nový standard luxusu a pohody s pergolou Amani. Na výhody této inovace jsme se v redakci CZECH DECO TEAM blíže podívali v následujícím článku.

Bioklimatická pergola Amani Renson
Renson logo aktuální
30. května 2024

Bioklimatická pergola Amani Renson

Co je bioklimatická pergola a jak funguje?

Bioklimatická pergola je moderní typ pergoly, který je navržen tak, aby optimalizoval venkovní komfort prostřednictvím regulace slunečního záření, větru a teploty. Využívá pohyblivé lamely nebo střešní panely, které lze nastavit podle aktuálních povětrnostních podmínek, čímž umožňuje vytvořit příjemné mikroklima v každém ročním období.

MÁM ZÁJEM O KATALOG

bioklimatická pergola Amani

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Unikátní design a nekonečné možnosti přizpůsobení

Bioklimatická pergola Amani byla navržena s důrazem na detail a maximální komfort. Je to směs luxusu a klidu, která vám nabízí prostor pro odpočinek a užívání si venkovního života kdykoliv chcete. Systém Amani posouvá venkovní bydlení na vyšší úroveň díky modernímu komfortu a nekonečným možnostem personalizace.

Modulární platforma Amani nabízí maximální tvůrčí svobodu a širokou škálu možností přizpůsobení. Můžete posunout sloupy z rohů, přidat velké přesahy jako stylové markýzy, nebo začlenit až čtyři různé kombinace na každé straně. Tento inovativní design je výsledkem vyspělého inženýrství a dlouholetých zkušeností společnosti Renson od roku 1909.

Bioklimatická pergola s osvětlením Amani Renson
Bioklimatická pergola, závěsy, Amani Renson

Výjimečný komfort a snadná údržba

Každá bioklimatická pergola Amani je při výrobě maximálně předmontována, což minimalizuje dobu montáže a náklady na instalaci. Střešní žaluzie jsou navrženy pro maximální odolnost proti nepříznivým povětrnostním podmínkám a zesílené sloupky zajišťují více architektonických možností a trvanlivost.

Renson klade důraz na každý detail, což dokazuje i ocenění Red Dot Award 2023, které pergola Amani získala za inteligentní design a výrobní proces.

Bioklimatická pergola Amani Renson

Hliníková pergola Amani: Dokonalé spojení designu a funkčnosti

Pergola Amani je ideální volbou pro ty, kteří hledají elegantní a funkční venkovní obytný prostor. Hliníková konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a odolnost, zatímco možnost volby umístění sloupů a přidání stylových markýz umožňuje vytvořit prostor přesně podle vašich představ.

MÁM ZÁJEM O NEZÁVAZNOU KONZULTACI

nechte se kontaktovat odborníkem

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Bioklimatická pergola, osvětlení, Amani Renson

Speciálně vyvinutá konstrukce střechy umožňuje kombinovat až čtyři možnosti na každé straně, čímž získáte maximální flexibilitu při vytváření svého venkovního prostoru. Uživatelsky přívětivý 3D konfigurátor Renson vám umožní snadno navrhnout pergolu podle vašich potřeb a preferencí.

Bioklimatická pergola se závěsy Amani Renson

Proč si vybrat bioklimatickou pergolu Amani?

Bioklimatická pergola Amani je esencí pohodlí a moderního designu. Nabízí:

  • Špičkovou kvalitu a odolnost
  • Minimalistický design
  • Nekonečné přizpůsobení
  • Naprostou snadnost údržby

Tato pergola se přizpůsobí vašemu životnímu stylu a poskytne vám více venkovního prostoru pro život. Ať už hledáte pohodlný salonek, zastřešenou hernu pro děti nebo útulný odpočinkový prostor, pergola Amani je ideální volbou.

Závěr

Bioklimatická pergola Amani od společnosti Renson představuje revoluci v oblasti venkovního bydlení. Spojuje moderní design, komfort a inovativní techniku do jednoho celku. Díky nekonečným možnostem přizpůsobení a vysoké kvalitě je pergola Amani ideální volbou pro každého, kdo hledá dokonalý venkovní obytný prostor. Užijte si harmonické venkovní bydlení naplno s pergolou Amani od společnosti Renson.

Rodinný dům s bioklimatická pergola Amani Renson
Rodinný dům s bioklimatická pergola Amani Renson
Dům s bioklimatická pergola Amani Renson
Vila s bioklimatická pergola Amani Renson

O společnosti

 

Ve společnosti Renson věří, že vysoce kvalitní výrobky a inovativní řešení mohou přispět k energeticky úspornému, pohodlnému a zdravému životu v interiéru i exteriéru. Jako belgická rodinná firma se spojuje s rozsáhlou sítí profesionálních odborníků, aby tuto ambici realizovali. Hlavními zásadami jsou inteligentní inženýrství, špičkový design a snadné používání.

Rozsáhlá síť dobře vyškolených ambasadorů po celém světě zaručuje, že vysoce kvalitní výrobky jsou instalovány profesionálním způsobem. Ambasadoři Renson Premium se mohou spolehnout na dlouholeté zkušenosti s prodejem a instalací výrobků Renson. Vždy nabízejí kompletní sortiment a zaručují nejlepší možný profesionální servis. Ambasadoři Renson vás rádi přivítají ve svém showroomu a zaručí vám profesionální instalaci a poprodejní servis vašeho venkovního obytného prostoru.

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • Cihlový dům Grapevine, Mašhad, Írán

    Hlavním úkolem projektu bylo vytvořit spojení mezi preferencemi klientů ohledně jejich obytného prostoru a historickými, kulturními a ekonomickými rysy čtvrti.…

    Cihlový dům.
  • Slaďte regulátory nejmodernější sprchovací toalety

    Firma TECE si velmi dobře uvědomuje, že barevný soulad koupelnových elementů je klíčem k vytvoření harmonické a stylové koupelny, která…

    Tece sprchovací toaleta
  • Dům a krajina od Inon

    Vnitroblok jako srdce domova: butiková zakázková kovovýroba tvoří jádro každodenního života.

    Rodinný dům, industriální okna.
  • Prix Versailles 2024: Nejkrásnější muzea

    Cena Versailles, která letos slaví 10. výročí, poprvé ve své historii představuje seznam nejkrásnějších muzeí světa pro rok 2024: sedm…

    Nejkrásnější muzeum světa
  • Eklektický styl na míru pro

    Výrobky na míru pro Velona's Jungle Luxury Hotel ve Florencii: autentické znamení setkání krásy, uměleckého řemesla a nezaměnitelného stylu. Pro…

    Pokoj v eklektickém stylu.
  • The White box: Proměna starého

    Krize COVID-19 se většině z nás vryla do paměti jako období, na které bychom nejraději zapomněli, ale pokud z ní…

    Bílý dům v anglickém stylu s bazénem.
  • Rekuperace. Co to je a

    Rekuperace – slovo skloňované všude, kde je řeč o kvalitním, zdravém a energeticky úsporném bydlení. Právem, protože bez kvalitního větrání…

    Zehnder rekuperace vzduchu do bytu
  • Renovace knihkupectví Stargard nominována na

    Když se v architektuře potká staré s novým, vznikne výjimečná hodnota a rekonstrukce knihkupectví Stargard je toho nejlepším důkazem. Dobrá…

    rekonstrukce knihkupectví Stargard
  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.