CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Slaďte regulátory nejmodernější sprchovací toalety TECEneo s designovými ovládacími tlačítky

Firma TECE si velmi dobře uvědomuje, že barevný soulad koupelnových elementů je klíčem k vytvoření harmonické a stylové koupelny, která bude nejen funkční, ale také esteticky příjemná a poskytne dokonalý prostor relaxaci i regeneraci. Proto nabízí ke třem barevným variantám regulátorů své nejnovější sprchovací toalety TECEneo řadu designových ovládacích tlačítek.

Tece sprchovací toaleta
TECE logo
2. října 2024

Kartáčovaná nerez ocel

K povrchové variantě regulátoru TECEneo “kartáčovaná nerez ocel” tak můžete získat designové ovládací tlačítko, které získalo prestižní ocenění RED DOT, TECEsquare. Celokovové tlačítko TECEsquare klade důraz na minimalistické použití jednoduchých prvků. Proto jsou v jeho ploše vydefinovány pouze tři jemné línie. Nic tak neruší dojem z barvy a povrchové úpravy tlačítka.

Tece ovládací tlačítko toalety nerez

Jednoduše čitelné, intuitivní rozhraní a vysoce kvalitní nerez ocel se speciální povrchovou úpravou činí ovládací tlačítko TECEsquare vizuálně velmi působivým. Sofistikovaný koncept TECEsquare plně zdůrazňuje estetiku nerezové oceli. Speciální mechanika dvoumnožstevních tlačítek pak přináší také vyjímečný pocit z dotyku při každém zmáčknutí.

Tece ovládací tlačítko toalety nerez ocel

Dalším designovým ovládacím tlačítkem s povrchem kartáčované nerez oceli je superodolný TECEsolid a TECEsolid electronic.Špičkový design a promyšlená funkčnost předurčují TECEsolid tlačítka také do sofistikovaných industriálních interiérů prémiových koupelen. Bezdotykovým ovládáním tlačítka TECEsolid electronic reaguje TECE na potřebu co nejvíce hygienického typu splachování.

TECEsolid electronic bezdotykové ovládací tlačítko wc záchod

Povrchovou úpravu kartáčované nerez oceli najdete také na kruhových tlačítkách modulárního systému TECEloop, kde je můžete zkombinovat s kryty ze skla, dubového dřeva, bílého mramoru nebo světlého betonu.

TECEloop otvládací tlačítko wc toalety kartáčovaná nerez

Černý mat

Také regulátory s trendy černým matným povrchem ladí s TECEloop tlačítky, která v modulárním systému lehce zkombinujete s krytem podle designu koupelny. Pokud dáváte přednost jednoduchým líniím před kulatými tlačítky, jistě vás uspokojí ovládání TECEsquare, které patří mezi designové skvosty.

TECEneo interiér koupelna sprchovací toaleta s černám ovládacím tlačítkem

Bílý plast s návodnou infografikou

TECEneo TECElux sanitarni systemy keramika WC záchod sprchovací toaleta ovládací tlačítko

I regulátor sprchovací toalety TECEneo z bílého plastu působí díky vrchní průhledné vrstvě luxusně a proto ladí např. se skleněnými TECE ovládacími tlačítky. Ideálního souladu docílíte s prémiovým tlačítkem TECElux Mini s elektronickým bezdotykovým ovládáním, kde se dokonale prolíná funkce s estetikou. Přibližovací senzor tlačítka aktivuje osvětlení jeho siluety a tím funguje ve tmě jako vítaná orientační pomůcka.

Nová sprchovací toaleta TECEneo je designovou lahůdkou, a správně zvolené ovládací tlačítko ještě mnohem více zvýrazní prémiový styl koupelny.

TECE používá u svých výrobků vždy co nejkvalitnější materiály, které zajišťují dlouhou životnost a zdůrazňují luxusní vzhled koupelny. V oblasti sanitárních systémů patří k evropským lídrům. Ve světě koupelen nabízí vždy inovativní a kvalitní řešení. Na území České republiky a Slovenska působí prostřednictvím své dceřiné společnosti TECE Česká republika s.r.o. Ovládací tlačítka a sprchové žlaby si již získaly popularitu jak mezi odbornou veřejností, tak i běžnými spotřebiteli po celém světě. Nechte se provést showroomem TECE na adrese Voctářova 2449/5, na Palmovce v Praze 8. Rezervujte si termín na telefonu 273 134 240. Těšíme se na vás.

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • Cihlový dům Grapevine, Mašhad, Írán

    Hlavním úkolem projektu bylo vytvořit spojení mezi preferencemi klientů ohledně jejich obytného prostoru a historickými, kulturními a ekonomickými rysy čtvrti.…

    Cihlový dům.
  • Slaďte regulátory nejmodernější sprchovací toalety

    Firma TECE si velmi dobře uvědomuje, že barevný soulad koupelnových elementů je klíčem k vytvoření harmonické a stylové koupelny, která…

    Tece sprchovací toaleta
  • Dům a krajina od Inon

    Vnitroblok jako srdce domova: butiková zakázková kovovýroba tvoří jádro každodenního života.

    Rodinný dům, industriální okna.
  • Prix Versailles 2024: Nejkrásnější muzea

    Cena Versailles, která letos slaví 10. výročí, poprvé ve své historii představuje seznam nejkrásnějších muzeí světa pro rok 2024: sedm…

    Nejkrásnější muzeum světa
  • Eklektický styl na míru pro

    Výrobky na míru pro Velona's Jungle Luxury Hotel ve Florencii: autentické znamení setkání krásy, uměleckého řemesla a nezaměnitelného stylu. Pro…

    Pokoj v eklektickém stylu.
  • The White box: Proměna starého

    Krize COVID-19 se většině z nás vryla do paměti jako období, na které bychom nejraději zapomněli, ale pokud z ní…

    Bílý dům v anglickém stylu s bazénem.
  • Rekuperace. Co to je a

    Rekuperace – slovo skloňované všude, kde je řeč o kvalitním, zdravém a energeticky úsporném bydlení. Právem, protože bez kvalitního větrání…

    Zehnder rekuperace vzduchu do bytu
  • Renovace knihkupectví Stargard nominována na

    Když se v architektuře potká staré s novým, vznikne výjimečná hodnota a rekonstrukce knihkupectví Stargard je toho nejlepším důkazem. Dobrá…

    rekonstrukce knihkupectví Stargard
  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.