CZECH DECO TEAM

Přihlásit

Intimní hygiena na dosah

Intimní hygiena na dosah

Ondřej Krejčí

10. 8. 2022

Ondřej Krejčí

10. 8. 2022

Intimní hygiena je čím dál tím více diskutovaným tématem a samozřejmě existují různá řešení pro uspokojení všech zákazníků. Firma TECE uvedla na český a slovenský trh sprchovací toaletu TECEone, která jako jediná z renomovaných výrobců na trhu nevyužívá elektřiny – ani pro ovládání toalety, ani pro ohřev vody.

K provozu TECEone je třeba přivést pouze teplou a studenou vodu. Instalace tedy vyžaduje stejné technické nároky jako bidet či ruční sprcha. Samotná funkce oplachu je velice jednoduchá. Na levé straně toalety se nachází regulátor teploty s termostatem, který se pootočením nastaví na komfortní hodnotu. Je zde dokonce i pojistka proti opaření horkou vodou. Na pravé straně toalety je umístěn regulátor oplachu. Jeho plynulým otočením se nejdříve tryska spršky očistí od případných nečistot. Následným pootočením se tlakem vody vysune celé sprchovací rameno. Možné je nastavit i intenzitu oplachu. Výhodou této toalety je, že uživatel není limitován ohřevem vody a proud lze použít po téměř neomezenou dobu. Otočením do původní pozice se přívod vody uzavře a tryska se zasune zpět do těla keramiky WC a tím je chráněna před nečistotami.

Toaleta TECEone je keramika s moderním splachovacím okruhem „rimless“, zajišťující velice jednoduché čištění, a tudíž i dokonale čistý povrch po spláchnutí. Je opatřena duroplastovým ergonomicky tvarovaným sedátkem, které je vybaveno funkcí pomalého zavírání soft-close. Toaleta je vhodná pro děti i dospělé, muže i ženy, a to díky jejímu intuitivnímu a snadnému ovládání.

Společně s nadčasovým designem této toalety posunují uvedené funkce samotnou keramiku toalety TECEone na vrchol toho, co je na trhu k dispozici. 

Myslíme ale na všechna místa. TECEone může být v každé koupelně a nový model TECEone fresh to jenom dokazuje, funguje pouze s přívodem studené vody. 

 Design, funkčnost a nízké pořizovací náklady – to je TECEone. Funkční toaleta pro intimní hygienu se snadným intuitivním ovládáním a moderním designem doplní moderní koupelnu, a podtrhne její dokonalost.

Ovládání toalety je intuitivní – sprška je aktivována pouhým otočením pravého ovládacího panelu. Levá část slouží k nastavení teploty vody.

Doplňkem toalety je prkénko soft-close.

Společnost TECE je jedním z předních evropských výrobců instalačních a sanitárních systémů. Na území České republiky a Slovenska působí prostřednictvím své dceřiné společnosti TECE ČR. Splachovací nádržky pro WC a ovládací tlačítka si získali popularitu jak mezi odbornou veřejností, tak i běžným spotřebitelem. Kovové tlačítko TECEsquare z nerezové oceli získalo ocenění v anketě Design Prize 2010, cenu Design Plus a prestižní mezinárodní cenu za design „Red Dot Avard Product Design“.

Další doporučené články

MÁM ZÁJEM, ABY MĚ KONTAKTOVAL ODBORNÍK REHAU - ZAŠLEME VÁM KATALOG