CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Jak se dělá kancelář, kam se s kolegy budete každý den těšit

6. listopadu 2022


Top novinka Czech Deco teamu

Příjemné pracovní prostředí pro Lukáše Klokana není fráze. Majitel firmy PPS Engineering měl při stavbě nové firemní budovy zcela jasnou představu – přál si využít sklo, dřevo a zeleň. Výrazným prvkem se nakonec staly prosklené příčky, které na míru vyrobila česká firma VERTI.

Verti





Verti




PPS Engineering po letech v pronajaté budově potřebovala vlastní reprezentativní prostory, sklad a dílnu. Rozhodla se proto postavit si zcela nové sídlo plně vyhovující náročným potřebám na kanceláře a s technickým zázemím. Po několikaměsíčním hledání vhodného pozemku a přípravě projektu nová budova začala růst doslova na zelené louce.

Sklo jako spojující designový prvek celé budovy

Prosklené příčky VERTI AERO potkáte hned při vstupu do firmy, oddělují totiž elegantně prostor recepce. V horním patře díky proskleným příčkám vzniklo rovnou pět samostatných kanceláří s reprezentativní zasedací místností pro české i zahraniční návštěvy. „Největší radost mi udělala návštěva kolegů ze švýcarského koncernu. Byli nadšení! Prý máme ze všech jejich distributorů jedny z nejhezčích kanceláří,“ usmívá se spokojeně Lukáš Klokan.

Příčky VERTI AERO přinesly do kanceláří PPS Engineering tolik potřebný akustický komfort a designový prvek, přitom ale zůstala zachována jejich vzdušnost. Hlavní předností příček se stala variabilita – konstrukci lze pružně měnit podle přání zákazníka a v případě potřeby jdou později snadno přestavět tak, aby vzniklo zcela nové rozdělení prostoru, aniž by byly potřeba větší stavební úpravy.

Jednoduše prosklená příčka VERTI AERO

Jasná představa, jak má nový prostor vypadat

„Od začátku jsem měl jasnou představu o tom, jak by naše kanceláře měly vypadat. Přál jsem si propojení skla, dřeva, zeleně a promítnutí firemních barev a loga do celého interiéru. Sklo se mi vždy líbilo pro svůj čistý design a také proto, že je možné dál pracovat např. s polepy. Design mám rád a bavilo mě hledat vlastní inspiraci na sociálních sítích,“ vysvětluje Lukáš Klokan.

Hlavním motorem firmy VERTI je spokojenost klientů. Key Account Managerka Ilona Mayerová k tomu dodává: „Plnění přání našim zákazníkům beru jako samozřejmost. Když mne pan Klokan kontaktoval a navštívil náš showroom v Praze, okamžitě jsem začala přemýšlet nad nejlepším a funkčním řešením.“ Toho si cení i Lukáš Klokan, který na VERTI ocenil vždy 100% připravenost všech montážníků, otevřenou komunikaci a ochotu ladit projekt podle toho, jak se vyvíjely požadavky prostoru (např. širší rámy kvůli kování).

Key Account Managerka VERTI – Ilona Mayerová

Klidný a elegantní prostor díky proskleným příčkám

Špičkový přístup PPS Engineering je viditelný všude. Chce být profesionální partner nejen pro své zákazníky, ale především pro své zaměstnance. „Naše lidi beru jako rodinu. A rodinný dům přece také chcete mít hezký. Chci pro své zaměstnance krásné pracovní prostředí, a to se myslím podařilo,“ uzavírá Lukáš Klokan.

O společnosti VERTI

Společnost VERTI je český výrobce skleněných interiérových příček. V jejím portfoliu najdete nejen prosklené příčky s kovovým i dřevěným profilem, ale také bezpečnostní i protipožární příčky, variabilní mobilní stěny a vestavby do hal. Nebojí se ani výzev v podobě atypických zaoblených příček. Společnost vznikla v roce 2015 a za 7 let svého působení se zařadila mezi leadery na tuzemském trhu. Její příčky jsou realizovány po celé České i Slovenské republice. Showroom se nachází v Praze a Brně.




Další doporučené články

Přečíst článek

Přečíst článek

Přečíst článek

Přečíst článek

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Řízené větrání vás při plánování

    Se stále aktivnějším prosazováním energeticky úsporných řešení v rámci evropské legislativy roste povědomí o řízeném větrání jako o významném zdroji…

  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.