CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Moderní dveře: řešení, která udávají trend

Jak důležitý je design při výběru dveří?
Pokud ještě před několika lety byly dveře pouhým funkčním předmětem, nyní se staly součástí nábytku. Moderní dveře jsou inspirovány současným designem a využívají neustále se vyvíjející materiály a konstrukční technologie.

Eclisse
Eclisse logo
24. listopadu 2023

Volba typu interiérových dveří přispívá k definování stylu domu, a proto je nutné při nákupu věnovat zvláštní pozornost a nezanedbávat detaily, jako je barva klik, soklových lišt a podlah.

Nejrůznější stylové kompozice a nápady, které v sobě kloubí nejrozmanitější podoby, od těch nejvyhledávanějších a nejprestižnějších až po nejnovější trendy interiérového designu.
Hra světel, barev, povrchových úprav a materiálů, kdy každý prvek komunikuje s ostatními a vytváří tak absolutní harmonické souznění.

Společnost ECLISSE Vám představuje jedinečnou dveřní zárubeň, které můžete originálně a diskrétně zařídit nejrůznější prostory.

Krása z obou stran

Kolekce šikmých zárubní ECLISSE 40, kdy na jedné straně zvýrazňuje průchod a soustřeďuje na něj pozornost, jelikož po celém obvodu rámuje obložka rozvržením 40°, a
na druhé straně se integruje do prostoru s diskrétním kouzlem v jedné rovině se stěnou.

Eclisse 40

Obložkový rám může být natřen jakoukoliv barvou nebo pokryt tapetou, čímž se zcela integruje s okolním prostorem.

Dokonalost a harmonie

Kombinací šikmých zárubní ECLISSE 40 Collection s jedinečnými sklo-hliníkovými dveřmi, získáte neodolatelný design pro každý styl.

Elegance linií, rafinovanost kombinace skla a hliníku definují obložku, přitahují pozornost a stávají se nedílnou součástí nábytku.

Nové sklo-hliníkové dveře představují ideální řešení v domácím i pracovním prostředí a vytvářejí iluzi otevřeného a prostorného prostředí.

Sklo filtruje přirozené světlo a zajišťuje jas místností, hliník svými jedinečnými liniemi definuje obložku a dodává osobitý charakter celých dveří.

Kolekce, která vám umožní zařídit prostory domu bez toho, abyste se vzdali přirozeného světla a vždy si zachovali tu správnou míru soukromí.

Design pro každý styl

Sklo-hliníkové dveře nabízíme v různých povrchových úpravách pro nejrůznější řešení, a to jak posuvné nebo otočné. Lze zkombinovat i se speciálním kováním určeným k těmto dveřím, které dodržuje geometrické a moderní linie.

Prosklené dveře jsou vždy řešením, které dodává místnosti sofistikovanou a originální auru.

A skleněná výplň? Dveře kouřové, satinato nebo transparentní? Toto jsou jen některé z nabízených skel. Jediným limitem pro výběr je vaše představivost.

Eclisse

Eclisse

Eclisse

Více informací naleznete na stránkách www.eclisse.cz

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • Vila Mandragora, Orahovac, Černá Hora

    "Villa Mandragora" je rodinná letní vila v Orahovci v Černé Hoře, která se nachází přímo nad meziměstskou silnicí Risan-Kotor. Tato…

    villa, rodinný dům
  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.