CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Návrh interiéru

22. března 2019

Návrh interiéru

Plánujete zařízení bytu či domu, nebo chystáte kompletní rekonstrukci či re-design? V takovém případě budete potřebovat kvalitní návrh interiéru, který bude pracovat s vašimi potřebami a představami.

Náš realizační tým připraví detailní návrh interiéru, který dokáže díky spojení odborníků realizovat dle vašich představ, financí a v termínu.

Návrh interiéru s CZECH DECO TEAM

CZECH DECO TEAM je sdružení, které spojuje odborníky s mnohaletou zkušeností v oblasti stavebnictví a designu. Jen opravdu dobře provedený návrh interiéru s bezchybnou realizací zajistí vaši spokojenost při předání, ale také v průběhu užívání. Tým profesionálů je zárukou vaší spokojenosti při návrhu a realizaci interiéru.

Snový design interiérů

Náš úspěch a spokojenost klientů tkví v řešení interiérů jako celku. Návaznost jednotlivých místností je důležitější než si mnoho lidí myslí. Svěřte se do rukou architekta pod vedením našeho realizačního týmu, který vám bude vždy k dispozici.

Celkové sladění místností vytváří konečný efekt celého vašeho bytu či domu, kombinace materiálů a barev je třeba sladit. Nesoulad se projeví ve snížení komfortu bydlení a dobrého pocitu, který z bytu budete mít.

Kvalitní návrh interiéru je důležitý

Proč je návrh interiéru důležitý? Pokud nebude návrh vytvořen, hrozí špatně vybraný materiál, nepřesné zadání, nesoulad barev a stylu a další problémy, které mohou způsobit prodražení rekonstrukce či nespokojenost s jejím výsledkem.

Nebojte se při prvním setkání a na konzultacích svěřit i s neotřelou a originální představou, bude pro nás vítanou výzvou.

design návrh interiéru

autor: at DESTYL s.r.o.

 

Konečný výběr služeb, které klient využije, je volitelný. Rádi provedeme i následnou realizaci, tedy rekonstrukci na klíč, což vřele doporučujeme. Co vše může být součástí návrhu interiéru?

  • Konzultace
  • Dispoziční řešení a půdorys
  • 3D vizualizace k vypracovanému půdorysu pomoci jednoduchých tvarů
  • 3D vizualizace k vypracovanému půdorysu pomoci reálných tvarů a barev
  • Zakreslení elektroinstalace do půdorysu
  • Zakreslení spárořezu (tj. správné rozložení obkladu a dlažby)
  • Vypracování návrhu kuchyňské linky
  • Návrh designu (včetně detailní 3D vizualizace)

Dobře vyřešená dispozice a správná ergonomie je pro nás základem, na kterém stavíme designové prvky pro krásné bydlení.

Cena návrhu interiéru

Navrhujeme a realizujeme interiéry v různých stylech a v různých cenových kategoriích, dle finančních představ zákazníka. Respektujeme požadavky a přání klienta.

Návrhy interiéru jsou nejenom ergonomické, ale také technicky dořešené se všemi navazujícími detaily. Naše ceny jsou konečné, bez dodatečného navyšování v průběhu realizace

Návrh a realizace by v ideálním případě měly jít ruku v ruce. Naši bytoví designéři dokáží vytvořit kompletní a do detailu propracovaný návrh interiéru, který pak může být realizován v úzké spolupráci s techniky výroby.

Náš tým interiérových designerů je úzce spjatý s výrobními techniky pro dosažení kvalitního výsledku.

Systematický postup je pro nejlepší výsledek ideální a v konečném důsledku nabízí i nejlepší cenu díky výhodným kontraktům smluvních partnerů.

Navrhujeme a dodáváme kompletní interiéry na míru, s jedinečným charakterem a vysokou funkčností pro každodenní užívání.

interier kanceláře návrh

Na základě půdorysu interiéru a detailů zadání vytvoříme kompletní návrh, jehož součástí je hned několik dispozičních variant a vícero designových řešení. Cílem je přitom vždy vyjít vstříc požadavkům klienta.

Součástí každého 3D návrhu je i barevné řešení interiéru. Na základě návrhu si můžete vytvořit dokonalou představu o tom, jak bude váš interiér vypadat. Promýšlíme ho do nejmenších detailů – řešíme nejen designovou vyváženost hmoty, ale i barevné sladění jednotlivých částí interiéru.

Zabýváme se do hloubky i kombinacemi různých materiálů, které ladíme přesně na míru dalším prvkům, jako jsou dveře, podlahy, nábytek, výmalba, tapety, sedačky, židle, závěsy nebo koberce.

Recenze designu interiérů: oceňované řešení na míru

Interiéry navrhujeme a realizujeme včetně stavebních úprav a inteligentních elektroinstalací. Provádíme potřebné stavební úpravy a práce v interiérech.

Bourání i nosných stěn za asistenci statika a jeho výpočtů. Změna a rekonstrukce koupelen, schodišť, podlah, dveří, lokálně snížených sádrokartonů, výstavby krbů, biokrbů, klimatizací atd.

Interiér jako celek

Řešíme interiér jako celek. Vše je přitom v rukou zákazníka, včetně rozhodnutí, zda si chce některé části interiéru realizovat sám.

A právě tento přístup patří mezi našimi klienty k velmi oceňovaným. Klienti se k nám pravidelně vrací, když kupují další nemovitost či se jim změní podmínky (přírůstek do rodiny), které vyžadují novou realizaci interiéru.

návrh interiéru bytu

autor: at DESTYL s.r.o.

 

Cílem našich návrhů interiréů je funkčnost a nadčasovost

Naším cílem je vytvoření harmonického, funkčního a nadčasového bydlení. Klademe důraz na vytříbený design a kvalitu zpracování veškerého interiérového vybavení. Netoužíte po tom samém i vy? Návrh interiéru byl dříve podceňován. Až nyní se stává základem kvalitního bydlení, které splňuje nejvyšší požadavky na pracovní i osobní život. Jen v dobře navrženém interiéru se můžete cítit dobře a relaxovat po náročném dnu.

Investice do návrhu interiéru se vyplatí

Vyšší investice do návrhu interiéru na začátku se rychle vrací ve funkčnosti a absenci problémů. I klienti s citem pro estetiku spoléhají na naše řešení interiéru díky mnohaletým zkušenostem a spolupráci s mnoha odborníky v oboru.

Kvalitní návrh interiéru totiž vyžaduje znalosti a zkušenosti, nejen estetické cítění. Rozšiřte možnosti vašeho interiéru a zkuste to jinak!

Kontaktujte náš realizační tým

Využijte náš realizační tým složený ze zkušených odborníků v oblasti návrhů interiérů. Pomůžeme vám s realizací vašich snů od návrhu až po kolaudaci.

Stačí poslat nezávaznou poptávku. V textu, prosím nezapomeňte jen uvést důležité informace:

  • jaký prostor chcete návrh interiéru realizovat
  • v jakém časovém horizontu – kdy chcete s návrhy nebo realizací začít
  • kde se nachází místo realizace
  • jakou máte představu o finanční náročnosti

Zanechte nám na sebe kontakt, my se s Vámi spojíme do 24h a doporučíme Vám vhodné řešení:

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Řízené větrání vás při plánování

    Se stále aktivnějším prosazováním energeticky úsporných řešení v rámci evropské legislativy roste povědomí o řízeném větrání jako o významném zdroji…

  • Koupelnám vládne kov v sexy

    Trend kovu a černé barvy doplňků v roce 2024 trvá. Společnost TECE nabízí v tomto stylovém provedení sprchové žlaby a…

    TECE_koupelny_koupelna_cerna_barva_doplnky_elementy_ovladaci_tlacitko_toalety_WC_splachovani_zachod_premium_premiovy_destign_styl_TOP
  • Yiyun – Hotel Bishan od

    Projektu, který se nachází v srdci vesnice s bohatou historií a kulturou, dominují tradiční obytné domy ve stylu Anhui, které…

    Yiyun · Bishan Hotel by y.ad studio
  • Akustické dveře do skrytých zárubní

    ECLISSE nově rozšířilo svůj sortiment o otočné akustické dveře do skrytých zárubní. Zárubně, které jsou zcela integrované do jedné roviny…

    Eclisse
  • 5 správných tipů k rekonstrukci koupelny

    Jak na úspěšnou rekonstrukci koupelny? Použitím správných produktů a plánovacího softwaru ušetříte čas, náklady i nervy všech zúčastněných.

    TECE tlačítka
  • Nový trend ve světě nadzemních

    V posledních letech se v oblasti soukromých bazénů mění nejen prostorové možnosti pro jejich instalaci, ale také očekávání uživatelů. Tradiční plavecká funkce…

    nadzemní bazén baspa
  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.