CZECH DECO TEAM

Přihlásit

Niko hydro pro komfort na zahradě

Niko hydro pro komfort na zahradě

Ondřej Krejčí

11. 8. 2022

Ondřej Krejčí

11. 8. 2022

Niko hydro adaptér

S Niko adaptérem se můžete v létě klidně přestěhovat na zahradu s veškerým komfortem interiéru. Díky němu můžete v exteriéru připojit své hi-fi reproduktory, televizi nebo internet. Produktová řada Hydro Niko je vyvinuta pro exteriéry tak, že všechny vaše elektrické konektory budou chráněny proti všem nepříznivým podmínkám exteriéru. Produkt nabízíme ve třech barevných provedení – šedá, černá a bílá. Bližší informace a technické parametry najdete ZDE. Užívejte zahradu naplno s Niko hydro produkty.

Niko voděodolný klíčový spínač 16 A nebo 10 A

Jedná se o dvě varianty voděodolného uzamykatelného spínače. S tímto přepínačem můžete jednoduše otevírat a zavírat venkovní rolety, brány, posuvné dveře, kryt na bazén aj. Rovněž s ním můžete uzamknout nabíjecí stanici. Přepínač má tři polohy (1–0–2) a klíč je možné vytáhnout v kterékoli poloze. Produkt dodáváme v barvě bílé nebo černá. Bližší informace a technické parametry najdete ZDE.

Standardní Niko hydro produkty

Kromě speciálních novinek Niko Hydro produktů na léto nabízí Niko standardní klasické Hydro produkty pro běžné užívání a komfort na zahradě. Niko Hydro je sada vypínačů, datových přípojek a zásuvek, které jsou certifikovány jako vodotěsné. Můžete je nainstalovat, kamkoli chcete, i když není k dispozici žádná zeď. Díky tomu, že zůstanou chráněné a suché, si můžete užívat maximální pohodlí na terase, v prádelně nebo kolem bazénu. Bližší informace a technické parametry najdete ZDE.

Další doporučené články

MÁM ZÁJEM, ABY MĚ KONTAKTOVAL ODBORNÍK REHAU - ZAŠLEME VÁM KATALOG