To nejlepší ze Salone del Mobile. Představujeme vám novinky pro rok 2022.

Salone del Mobile patří mezi nejúspěšnější a nejoblíbenější veletrhy v oblasti nábytku a designu. Jeho 60. ročník je už sice úspěšně za námi, o novinkách, které zde byly představeny, vás ale budeme informovat průběžně. Pojďte se společně s námi podívat, jak červnový veletrh vypadal.

Ve dnech 7. až 12. června vystavovalo v Miláně 2175 značek, jejichž stánky si nenechalo ujít přes 262 000 návštěvníků ze 173 zemí. Ani naše společnost Alax nesměla na tomto mezinárodním veletrhu chybět a kromě hledání nových potencionálních partnerů, kterými bychom rozšířili naše porffolio, jsme navštívili i partnery stávající. Po odmlce způsobené pandemií byl Salone del Mobile nabitý pozitivní energií, všechny společnosti se už nemohly dočkat, až představí novinky profesionálům v oboru i široké veřejnosti. Abychom vám všechny novinky, které si již brzy budete moc pořídit v našem e-shopu, co nejlépe ukázali, rozhodli jsme se pro formát rozhovorů. V krátkých videích od našich partnerů se dozvíte, na co se můžete v roce 2022 tešit. A že toho není málo!

Eugeni Quitllet: Hvězda Salone del Mobile

Během šesti dnů jsme zvládli natočit přes 20 rozhovorů, a přestože jsme se od našich partnerů dozvěděli úžasné věci, nejvíce nám v hlavě utkvělo natáčení s designérem Eugeni Quitllet. Ten není na poli designu žádným nováčkem, se španělskou firmou Vondom pracuje již přes 10 let a na kontě má nespočet designových produktů pro firmy Kartell, Pedrali či Lexon. V rozhovoru nám představil novou židli MANTA a kolekci TULUM, která vznikla právě při spolupráci s firmou Vondom. Ta se letos rozhodla pro změnu image a k ikonickým plastovým produktům přidala venkovní čalouněný nábytek stírající hranice mezi indoorem a outdoorem.

Další rozhovory ze Salone del Mobile

Ani další značky nezůstali pozadu. Italská Adrenalina opustila svět bláznivých a extravagantních návrhů a začala vyrábět se na sofistikovanější nábytek, Stua představila úplně první kolekci venkovního nábytku. Od zástupce Caimi Brevetti jsme zjistili novinky ze světa akustiky a nezapomněli jsme navštívit ani stánky firem Calia Italia, Sancal, Lapalma, Magis, MIDJ, Isimar, Slide či Softline.

Další doporučené články

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

SPOJME SE