CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

5 správných tipů k rekonstrukci koupelny

Jak na úspěšnou rekonstrukci koupelny? Použitím správných produktů a plánovacího softwaru ušetříte čas, náklady i nervy všech zúčastněných.

TECE tlačítka
TECE logo
10. března 2024

TECE nabízí široký sortiment kvalitních a moderních produktů od jednoho výrobce. Usnadněte si práci a zvyšte pracovní komfort! Ať už plánujete rekonstrukci koupelny pouze jako její facelift, nebo se pouštíte do výrazné změny pěkně od podlahy, profesionální poradenství, kvalitní plánovací software a záruka kvality garantuje spokojenost vašich klientů, kteří si svůj nový prostor plný komfortu a stylu začnou užívat co nejdříve.

TECE koupelna

1. Facelift nebo pěkně od podlahy?

Hledáte pro facelift koupelny sprchový žlab a ovládací tlačítko toalety se stejnou povrchovou úpravou, nebo chystáte velkou rekonstrukci? U celkové rekonstrukce koupelny totiž uvítáte také kvalitní WC moduly, sprchovací toalety a podlahové topení. V sortimentu TECE najdete vše k rekonstrukci v perfektním designu a německé kvalitě. S TECE navíc získáte i profesionální poradenství a plánovací software.

2. Minikoupelna?

Nevadí! V případě malých koupelen můžete využít chytrý WC modul TECEbase s nádržkou BASE 320. Je optimalizovaný pro rohovou montáž, instalaci v omezeném prostoru či v zešikmených koupelnách. Šířka modulu je pouze 320 mm, a je kompatibilní s více než 200 TECE ovládacími tlačítky.

3. Co přináší zvýšení komfortu u toalety?

U inteligentního WC terminálu TECElux lze nejen změnit na toaletě výšku sedu jednoduše několika pohyby v rozpětí 8 cm bez nutnosti demontáže keramiky. Ale má pro vás mnohem více vychytávek! S TECElux můžete splachovat dokonale hygienicky pomocí senzoru. A filtr odstraňuje pachy přímo tam, kde vznikají. K terminálu TECElux patří nový standard = toaleta se sprchovací funkcí TECEone. U toalety TECEone si dokonce můžete vybrat, jestli dáte přednost pohodlí teplého oplachu, nebo se raději otužíte s TECEone fresh.

TECE

4. Jak na odtok ze sprchového koutu?

Barevně je třeba jej zkombinovat s dalšími ovládacími prvky, například ovládacím tlačítkem toalety. Proč? Protože kontrast je stále trendy. Sprchový profil TECEdrainprofile je proto k dispozici v nejmodernějších barevných variantách a široké nabídce délek. Pokud chcete mít z koupelny více prémiový dojem, musí sprchový žlab splynout s podlahou. Žlab TECEdrainline objednáte ve variantě pro nalepení přírodního kamene či obkladů, které jste pro podlahu vybrali.

5. Nohy v teple

Podlahové topení v koupelně dodá chvílím věnovaným čistotě a uvolnění novou kvalitu. Už žádné koberečky a studená dlažba! Udržuje podlahu suchou a teplou. Navíc je účinnější než klasické radiátory, protože snižuje spotřebu energie i náklady na vytápění. TECEfloor Klett garantuje ultrarychlou a bezpečnou pokládku.

Pomocí RTL boxu TECE lze podlahové topení jednoduše napojit na standardní radiátorové vytápění a tím získáme teplou podlahu v místě, kde ji nejvíce oceníme“ dodává technický manager Tomáš Kovalíček.

TECE je lídrem v oblasti sanitárních systémů. Ve světě koupelen nabízí inovativní a kvalitní řešení. Na území České republiky a Slovenska působí prostřednictvím své dceřiné společnosti TECE Česká republika s.r.o. Ovládací tlačítka si již získala popularitu jak mezi odbornou veřejností, tak i běžnými spotřebiteli po celém světě. Nechte se provést showroomem TECE na adrese Voctářova 2449/5, na Palmovce v Praze 8. Těšíme se na vás.

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Řízené větrání vás při plánování

    Se stále aktivnějším prosazováním energeticky úsporných řešení v rámci evropské legislativy roste povědomí o řízeném větrání jako o významném zdroji…

  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.