CZECH DECO TEAM AKCE
CZECH DECO TEAM AKCE

PODLAHY jako základ ZDRAVÉHO interiéru

Pojďte spolu s námi objevovat hloubku a krásu Marmolea, našeho časem prověřeného hrdiny, a další inovace, které kladou důraz na design, funkčnost a především udržitelnost. Zajímá vás, jak jednoduše lze podlahu položit?

marmoleum
Datum akce:
22. listopadu 2023
341

O akci

S potěšením Vás zveme na workshop, který otevře novou kapitolu ve světě interiérových podlah. Společnost Forbo představí, jak může být podlaha nejen nádherným základem pro vaše prostory, ale i pilířem pro zdravější životní prostředí.

Je tomu již opravdu dávno, kdy vznikla magická přírodní podlaha Marmoleum. Nepodobá se žádné jiné podlaze, je originální a svá. Marmoleum není pouze krásné a stylové, ale je také neuvěřitelně ekologické a funkční. Existuje více než 150 let a za tu dobu bylo vylepšeno tak, aby vyhovovalo všem potřebám moderních budov. Vyrábí se z přírodních i obnovitelných zdrojů, jako je lněný olej, dřevitá moučka, pryskyřice, vápenec a jutová textilie, což z něj činí jednu z nejekologičtějších dostupných podlah. Zajímá vás, jak jednoduše lze podlahu položit?

Pojďte spolu s námi objevovat hloubku a krásu Marmolea, našeho časem prověřeného hrdiny, a další inovace, které kladou důraz na design, funkčnost a především udržitelnost.

Přijměte naše pozvání a prožijte s námi odpoledne plné inspirace, inovace a udržitelnosti. Ponořte se do světa podlah, které překračují běžné standardy a nastavují nové trendy ve zdravém bydlení.

PŘIHLÁSIT SE NA AKCI

Informace

  • SHOWROOM AVANTI - R2 RUSTONKA, Budova B, Rohanské nábřeží 693/10, Praha 8 - Karlín
  • 14:00

Na programu:

  • Představení kolekce ALLURA – Prozkoumejte jedinečnou syntézu designu a udržitelnosti, která ožívá v našich moderních vinylových dílcích.
  • MARMOLEUM COCOA – Poznejte příběh originální “čokoládové” podlahy, která představuje spojení přírodní eleganci a nekonečného užitného života.
  • Sametový vinyl FLOTEX – Objevte revoluční kombinaci koberce a vinylu, a uvidíte, jak komfort a vzhled mohou jít ruku v ruce s nejvyšší odolností a snadnou údržbou.

 

Ochutnejte také možnosti, které Vám přináší Marmoleum, a nechte se inspirovat jeho jedinečnými vlastnostmi:

  • Ekologický výrobek: Vyrobený z přírodních a obnovitelných materiálů.
  • CO2 neutrální: Bez kompenzací emisí od vzniku po expedici.
  • Recyklovatelnost: Závazek k cirkulární ekonomice a snižování uhlíkové stopy.

 

Buďte součástí změny a pojďte s námi objevovat nové možnosti, jak podlahy mohou pozitivně ovlivnit nejen naše domovy, ale i naše zdraví a životní prostředí.

Těšíme se na Vaši účast a společné sdílení naší vášně pro kvalitní a udržitelné podlahové řešení.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.