CZECH DECO TEAM AKCE
CZECH DECO TEAM AKCE

Workshop: Akustika

Mezi klíčové faktory moderního pracoviště patří akustická pohoda. V našem workshopu zaměřeném právě na toto téma se dozvíte vše potřebné. Italská firma Caimi Brevetti patří k renomovaným specialistům v tomto oboru. Již několik let se do hloubky zabývá vývojem technologií i speciálních materiálů pro pohlcování hluku.

Datum akce:
1. února 2024
132

O akci

Na trhu s nábytkem se pohybujeme více než 30 let a za tu dobu jsme posbírali spoustu zkušeností, které bychom rádi předali dál. Právě proto jsme se rozhodli pořádat odborná školení pro architekty, prodejce a další specialisty v oboru. Pokud vás zajímá téma akustiky, pak je tento odborný workshop pro vás jako dělaný.

Patentovaná technologie SNOWSOUND společnosti Caimi Brevetti si poradí s různými frekvencemi a kromě toho nabízí širokou paletu designového, tvarového i barevného řešení. Díky tomu se akustické panely stanou nejen funkčním, ale i esteticky hodnotným elementem. Kromě toho společnost vyvinula i software pro výpočet množství panelů pro optimální hladinu zvuku pro individuální prostor. Chcete-li se dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat nebo se registrovat na bezplatné školení, které proběhne v našem zbrusu novém karlínském showroomu.

Informace

  • Showroom Office Wave by Alax, Corso Karlín, Křižíkova 237/36C, Praha 8 - Karlín
  • 14:00 - 16:00

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.