CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Akustická řešení Narbutas zvyšují pohodu a produktivitu

Sdílené pracovní prostory nabízejí bezprostřední kontakt s kolegy, vzájemnou inspiraci a posilování týmového ducha. Negativně však ovlivňují soustředění, kreativitu a celkovou produktivitu zaměstnanců. Jak eliminovat nedostatek soukromí a hlučnost nejen v open space? Vybavte jej akustickým nábytkem od značky Narbutas!

24. ledna 2023

Úžasné vlastnosti ekologické PET plsti

Litevská značka Narbutas je ve stoupajícím oboru neohroženým průkopníkem. Intenzivně investuje do vývoje inovativních materiálů, které prokazatelně zlepšují zvukový komfort v místnosti. Posléze je proměňuje v moderní akustický nábytek, který prostor opticky rozdělí, dodá potřebnou dávku soukromí a navíc i skvěle vypadá! Využijete jej v coworkingových a obchodních centrech, showroomech a dalších pracovních či komerčních interiérech.

Ve svých akustických produktech využívá Narbutas recyklovanou a recyklovatelnou PET plsť. Na pohled připomíná vlnu, více než z poloviny ji však tvoří použité plastové lahve. Kromě udržitelného rozměru nabízí i variabilní design. Jde o lehký a poddajný materiál s  pevností a vysokou odolností. Odpovídá vysokým standardům požární bezpečnosti firem, snadno se udržuje a dezinfikuje.

 

Střední a vysoké frekvence hluku PET plsť absorbuje díky vysoce pórovité struktuře. Vzhledem k mimořádnému zájmu veřejnosti na veletrhu pracovního prostředí Orgatec 2022 Narbutas reagovalo rozšířením dosavadní barevné palety z šesti na dvanáct odstínů, takže nábytek nyní dokážete ještě lépe sladit se zbytkem interiéru!

Akustická pohoda pro pracovní i komerční prostory

Akustické panely ZEDO PET a ROUND PET od Narbutas jednoduše umístíte na čelo, z boku nebo mezi psací stoly. Vymezíte tak jednotlivá pracoviště, svým zaměstnancům poskytnete více vytouženého soukromí i klidu na zadané úkoly. Konstrukce, kabelové prostupy i vodiče jsou důkladně skryty pod vrstvou plsti, takže nenarušují estetickou integritu prostoru. Pracovní efektivitu ještě zvýšíte přídavnými prvky v podobě magnetické tabule nebo poličky.

 

Stolní akustické panely TOP umožňují kombinaci prvků na základě velikosti a typu prostoru. Vytvořte například chráněné pracoviště umístěním desek ze tří stran stolu. Nenápadný systém pak můžete v kanceláři doladit strategickým umístěním skříněk CHOICE volitelně vybavených akustickými dvířky.

Stolní, stropní, nástěnné a závěsné paravány MODUS, vyvinuté pro kolekci pracovních stolů MOTION od Narbutas, jsou výškově stavitelné. Díky dvoubarevné volbě čalounění je snadno adaptujete na libovolnou firemní kulturu.

Kolekce ARTWORK zahrnuje nástěnné i závěsné akustické panely s výraznou vizuální identitou. Jsou funkční a stylové, proto se hodí do reprezentativních pracovních a společenských prostor. Poskládejte si na stěně třeba barevnou mozaiku – bude šířit harmonii a pohodu!

Akustické zástěny FREE STANDING stojí samy. Mezi sebou je promptně propojíte pomocí důmyslných komponentů. Díky lehké konstrukci je navíc lze pohodlně přemisťovat. Pro moderní open space pak doporučujeme flexibilní akustické prvky MY SPACE, které vám i díky integrovaným zásuvkám a USB portům dopřejí absolutní svobodu v budování pracovního prostředí.

 

Ještě více soukromí pro jednání až čtyř osob najednou či online schůzky nabízejí akustické boxy ARCIPELAGO WOOD. Komfortní čalouněné posezení můžete doplnit praktickým stolkem nebo držákem na monitor. Nechybí ani elektrická zásuvka a USB port. Ještě výše jdou telefonní budky SILENT ROOM. Ve čtyřech velikostech provedení nabízejí hi-tech soukromé zázemí s LED osvětlením, ventilací, zásuvkami, porty a elektronickou rezervací místa.

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Řízené větrání vás při plánování

    Se stále aktivnějším prosazováním energeticky úsporných řešení v rámci evropské legislativy roste povědomí o řízeném větrání jako o významném zdroji…

  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.