CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

EGGER představuje Kolekci dekorativních materiálů 24+

Již v únoru 2024 bude na trh uvedena dlouho očekávaná Kolekce dekorativních materiálů 24+. Těšit se můžete na řadu novinek. Nechte se inspirovat novými plnými barvami, autentickými povrchy i přirozenými strukturami. Nahlédněte s námi nyní do rozšířené produktové nabídky PerfectSense Matt a dodejte vašemu interiéru jedinečný vzhled!

Egger
18. prosince 2023

Čas na více nastane už příští rok v únoru. Kolekce dekorativních materiálů 24+ přichází s novými inspirujícími produkty a udržitelnými řešeními.

Čas na více možností: Lakované desky PerfectSense Matt

Matné povrchy jsou moderní a dodávají nábytku a interiéru ojedinělý charakter. Nová rozšířená produktová nabídka PerfectSense Matt z Kolekce dekorativních materiálů 24+ nabízí ještě více možností pro realizaci vašich nápadů. Vybírat můžete z nových trendových barev i zavedených dekorů, které jsou k dispozici na různých nosných deskách. Ke všem materiálům matně lakovaných desek můžete pořídit také sladěný laminát a hrany.

Egger

Rozšířená produktová Nabídka PerfectSense Matt z Kolekce dekorativních materiálů přináší ještě více možností pro realizaci vašich nápadů. Přehrát video.

Správný výrobek pro každý projekt

PerfectSense Premium lakované MDF desky jsou ideální pro čelní plochy nábytku nebo prvky posuvných dveří. Matná povrchová úprava PerfectSense lakovaných dřevotřískových desek umožňuje jejich použití pro všechny vertikální aplikace. Lamináty PerfectSense Premium Matt jsou odolné proti oděru, nárazu a poškrábání jsou vhodné pro použití na vodorovných a svislých plochách vystavených zvýšenému namáhání, jako jsou pracovní a stolní desky.

Egger

Lakovaná povrchová úprava poskytuje všem matným povrchům a povrchovým strukturám PerfectSense ochranu proti otiskům prstů.

Dokonalá kombinace designu a funkčnosti

Matné lakované povrchy PerfectSense Matt navozují příjemný, sametově hřejivý vzhled i dojem a díky ochraně proti otiskům prstů se také snadno čistí. Nové PerfectSense lakované dřevotřískové desky Matt jsou k dispozici v autentických dřevodekorech v kombinaci s matným lakovaným povrchem. Díky nízké úrovni lesku vypadají naše reprodukce dřeva věrohodně.

Od stromu k lakovaným deskám

PerfectSense lakované dřevotřískové desky Matt bodují nejen svým jedinečným vzhledem a dojmem, ale také z hlediska udržitelnosti. Na rozdíl od kompozitních prvků s termoplastickými fóliemi lze výrobek po skončení životnosti recyklovat a použít k výrobě nových desek.

Nahlédněte do nové kolekce již nyní. Kolekce Dekorativních materiálů 24+ I EGGER

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • Vila Mandragora, Orahovac, Černá Hora

    "Villa Mandragora" je rodinná letní vila v Orahovci v Černé Hoře, která se nachází přímo nad meziměstskou silnicí Risan-Kotor. Tato…

    villa, rodinný dům
  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.