CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Investoři z GCC mají vzácnou příležitost vlastnit novostavbu v oblíbené lokalitě v centru Londýna

Nejnovější projekt společnosti Barratt London se skládá z pouhých sedmi domů v zóně 3 jihozápadního Londýna. Průměrné ceny nemovitostí v této oblasti vzrostly v letech 2012 až 2022 o 58 % a v posledním roce o 5 %.

koupě domu Londýn
CZECH DECO TEAM logo
9. února 2024

Barratt London nabízí pro zahraniční investory program Garance pronájmu, který zaručuje 6% hrubý výnos po dobu 24 měsíců.

Společnost Barratt London, součást největšího britského stavitele domů Barratt Developments, oficiálně uvedla na trh vzácnou příležitost vlastnit exkluzivní rodinný dům v osobním vlastnictví v lokalitě zóny 3 Tooting Bec v oblíbené čtvrti Wandsworth na jihozápadě Londýna.

Zatímco najít v této oblasti byt v novostavbě je poměrně snadné, pro investory je stále obtížnější zajistit si nový dům v osobním vlastnictví. Minulý měsíc se při vyhledávání na realitním portálu Rightmove ukázalo, že ze 457 nových domů jsou k dispozici pouze tři novostavby, z toho dvě na základě nájemní smlouvy, nikoliv na základě vlastnictví.

Domy typu "mews", které se nacházejí ve čtvrti Springfield Place společnosti Barratt London, mají dvě a tři ložnice, jsou dvou- nebo třípodlažní a nabízejí až 1375,76 čtverečních stop (127,81 m2) všestranného rodinného bydlení.

Stuart Leslie, mezinárodní obchodní a marketingový ředitel společnosti Barratt London, řekl: "Ať už hledáte investiční nemovitost v zavedené a oblíbené lokalitě, nebo domov pro sebe či své děti s dobrým dopravním spojením, tyto jedinečné domy typu mews nabízejí zahraničním investorům fantastický potenciál dlouhodobého zhodnocení a vynikající výnosy z pronájmu až 5,5 %.

Podle realitních expertů Strutt & Parker přitahuje okolí Springfield Place špičkové potenciální nájemníky, kteří se skládají z bohatých jednotlivců, kteří vyhledávají pohodlí a živost, jež tato zástavba nabízí. Společnost Barratt London také nabízí program garance nájemného pro zahraniční investory, který zaručuje 6% hrubý výnos po dobu 24 měsíců (po odečtení poplatků a nákladů) v různých lokalitách.

Jako investiční nástroj zaznamenal výzkum společnosti Strutt & Parker v posledním desetiletí pozitivní výsledky, přičemž průměrné ceny nemovitostí ve Wandsworthu vzrostly od roku 2012 do roku 2022 o 58 % a jen za poslední rok o 5 %.

Každý mews house má přidělené parkovací stání, nabíjecí bod pro elektromobily a prostornou soukromou zadní zahradu. Všechny nemovitosti se nacházejí v klidné ulici a vyznačují se vysoce kvalitními povrchovými úpravami, včetně individuálně navržených moderních kuchyní s dvířky a zásuvkami s tichým dovíráním, pracovními deskami Silestone, skleněnými obklady a integrovanými spotřebiči. Standardem jsou obložené koupelny a podlahové krytiny v celém bytě.

Celkově Springfield Place zahrnuje 232 bytů s jednou, dvěma a třemi ložnicemi a 29 domů se dvěma a třemi ložnicemi a je součástí širšího komplexu Springfield Village o rozloze 82 akrů - nové městské vesnice s 839 domy, jejíž součástí je park o rozloze 32 akrů (největší nový park v Londýně od olympijských her v roce 2012), kavárna, obchody, veřejné náměstí a pozemek pro novou základní školu.

Springfield Village je sice novinkou, ale Tooting Bec je již dlouho oblíbený mezi kupujícími, kteří hledají bezkonkurenční kombinaci zdravého bydlení v přírodě a skvělého spojení.

Díky vynikajícímu dopravnímu spojení je Springfield Place ideálním řešením pro rodiče, kteří kupují nemovitost pro děti studující v Londýně, a vzhledem k tomu, že všechny domy mají dobře velké ložnice s převážnou většinou koupelen, představují nemovitosti dobrou volbu pro sourozence nebo přátele, kteří se o ně dělí.

Dopravu po Londýně na mnoho univerzit usnadňuje nedaleká stanice metra Tooting Bec, která v pátek a v sobotu nabízí nepřetržitý provoz na Severní lince. Další železniční stanice Wandsworth Common a Earlsfield jsou v pěší vzdálenosti. V dlouhodobém horizontu se počítá s tím, že železnice Crossrail 2 bude mít zastávku buď na Tooting Broadway, nebo v Balhamu, což by obyvatelům Springfield Place vyhovovalo.

Ceny na Springfield Place v současné době začínají na 802 000 GBP (1,02 milionu USD) za dům se dvěma ložnicemi a 1 088 000 GBP (1,38 milionu USD) za třípokojový třípodlažní dům.

O společnosti Barratt London

Barratt London je přední rezidenční developer s více než 40 lety zkušeností v hlavním městě, který ročně dodá až 2 000 bytů. Společnost Barratt London se zavázala poskytovat bezkonkurenční zákaznické zkušenosti a vyvíjet výjimečné domy pro všechny obyvatele Londýna. Disponujeme rozsáhlým portfoliem rezidenčních projektů a partnerství, díky nimž dodáváme domy pro všechny obyvatele hlavního města.

Barratt London je součástí společnosti Barratt Developments PLC, nejdoporučovanějšího britského stavitele domů.

O společnosti Barratt Developments

Společnost Barratt Developments plc je největším stavitelem domů v zemi. Společnost Barratt se zavázala stavět vysoce kvalitní domy a v letošním roce získala již 19. rok po sobě více ocenění NHBC Pride in the Job Quality než kterákoli jiná stavební firma a 14. rok po sobě získala 5 hvězdiček od svých zákazníků v průzkumu spokojenosti HBF. Více informací naleznete na www.barrattdevelopments.co.uk.

Co je to "mews"

Mews je typ ulice. Mews jsou typicky pěkné ulice, často bez dopravy, které se obvykle nacházejí v zadní části řady extravagantních sídel z 18. a 19. století. Ulice mews jsou obvykle dlážděné, nemají chodníky ani dlažbu. proto si mnoho lidí, kteří bydlí v ulicích mews, dává před dveře rostliny a malé stromky, což jim dodává kouzlo a vizuální přitažlivost, díky čemuž jsou londýnské nemovitosti mews tak vyhledávané.
V Londýně se nachází největší počet těchto klidných ulic s malebnými individuálními domy.

Co je "Mews House"?

Domy typu mews byly původně určeny k ustájení koní, nad nimiž bylo ubytování pro služebnictvo, proto měly domy typu mews v přízemí stáje a kočárovnu a v prvním patře se nacházel seník a několik místností, kde bydlel kočí a čeledín.

Proč jsou mews tak oblíbené?

Na počátku 20. století se díky automobilům a nedostatku služebnictva staly mews domy pro mnoho majitelů domů zbytečnými. Většina z nich byla prodána a nastěhovaly se do nich podniky, jako jsou taxislužby, garáže a tiskárny. Mews se staly synonymem pro zanedbané zapadlé uličky, které se často používaly jako dějiště černobílých televizních seriálů o gangsterských skupinách.

V bouřlivých 60. letech pak závodní jezdci jako John Surtees a James Hunt zjistili, že si mohou koupit dům v mews za relativně málo peněz a bydlet nad svými auty. Jedním z nich byl i rallye jezdec Antoine Lurot, zakladatel značky Lurot, který vycítil, že se domy v mews stávají velmi módními.

Lidé si začali uvědomovat, že mews domy jsou velmi praktické a mají obrovské kouzlo a mnohé z nich se nacházejí v těch nejlepších oblastech.

Dnes se mews nejvíce líbí lidem, kteří chtějí bydlet v klidném komunitním prostředí v centru Londýna a zároveň být v pěší vzdálenosti od krásných parků, nezávislých obchodů, prvotřídních restaurací, barů a vynikajících škol. Proto mnozí považují domy typu mews za ideální způsob, jak si užívat života v Londýně.

Dnes se domy typu mews vyvinuly tak, aby jejich individualita byla ještě výraznější. Rozvoj suterénu, vytvoření střešních teras a chytré využití vnitřního prostoru zajišťují, že každý z těchto domů je jiný a často je skrytým klenotem.

Není divu, že tyto individuální domy s centrální polohou a památkovou ochranou jsou tak žádanými rezidencemi, jejichž obliba stále roste.

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • Vila Mandragora, Orahovac, Černá Hora

    "Villa Mandragora" je rodinná letní vila v Orahovci v Černé Hoře, která se nachází přímo nad meziměstskou silnicí Risan-Kotor. Tato…

    villa, rodinný dům
  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.