CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

K-Lab od KRONOS CERAMICHE: Proměna Vašich vizí v realitu

Představte si, že byste měli možnost využít dlažbu a obklady nejen na podlahy a stěny, ale i na nábytek, sanitu, venkovní kuchyně a další prvky interiéru nebo exteriéru podle svých představ.

22. června 2023

K-Lab z KRONOS CERAMICHE přináší revoluci v oblasti interiérového a exteriérového designu. Díky této službě můžete vytvořit prostředí, které je dokonale přizpůsobeno vašim požadavkům. Ať už jste architekt, designér interiérů nebo investor, který hledá jedinečné řešení pro svůj domov, veřejný, či komerční prostor, K-Lab je připraven splnit vaše nejdivočejší nápady a sny.

Co je K-Lab

K-Lab je revoluční služba od společnosti KRONOS CERAMICHE, která přináší myšlenku "Bespoke" produktů ušitých na míru do světa architektury a designu. Tento koncept, původně pocházející z módního průmyslu, je založen na poskytování služeb na míru nejnáročnějším zákazníkům. K-Lab přijímá tuto filozofii a umožňuje zákazníkům vytvářet speciální kusy podle svých estetických a designových potřeb. Každý projekt je jedinečný a neopakovatelný.

Možnosti? Neomezené.

Možnosti jsou prakticky neomezené. Můžete si například vytvořit zcela originální umyvadlo, které perfektně ladí s vašimi dlaždicemi, nebo pracovní desky, které se skvěle hodí k vašim kuchyňským obkladům. Venkovní kuchyně, schodišťové stupně, recepce, krby, vše lze přizpůsobit vašim představám. Dokonce i takové detaily, jako jsou sběrače nečistot, vířivky a malé bazény, mohou být vytvořeny na míru, aby dokonale ladily s ostatními prvky vašeho designu. Bespoke K-Lab nabízí i lettering, vlastní proceduru pro vytváření nápisů nebo log na povrchu dlaždice. Rytí je zvýrazněno barevným tělem dlaždice a může dodat výjimečnost a unikátnost jakémukoli prostředí, bez ohledu na jeho určení.

Pro koho je K-Lab

K-Lab je pro náročného investora, který chce překonat konvenční hranice a vytvořit prostor, který je pravdivým vyjádřením jeho osobnosti a estetiky.

Tato služba je ideální pro jednotlivce i designéry, kteří chtějí vytvořit osobitý a harmonický interiér či exteriér, který precizně odpovídá jejich představám a potřebám. Od majitelů domů, kteří hledají způsob, jak oživit svůj životní prostor, po architekty a interiérové designéry, kteří chtějí poskytnout svým klientům jedinečná a na míru šitá řešení.

Pro komerční nemovitosti je K-Lab ideální volbou pro ty, kteří hledají unikátní a odolné materiály, které jsou zároveň stylové a funkční. Restaurace, hotely, wellness, kancelářské budovy a další komerční prostory mohou využít K-Lab k vytvoření prostředí, které je nejen atraktivní, ale také odolné vůči vysokému provozu a snadno udržitelné. K-Lab nabízí řešení, které zohledňuje jedinečné potřeby každého prostoru.

Kolekce Kronos Ceramiche: Harmonie v jednotě

Kronos Ceramiche, s více než 40 lety zkušeností v oblasti výroby obkladů a dlaždic, vyniká svými inovativními a ucelenými kolekcemi. Tato přední italská společnost rozšířila svou nabídku za hranice běžné dlažby, aby splnila touhu po dokonale sladěném designu.

Každá kolekce Kronos Ceramiche je vytvořena s ohledem na maximální variabilitu a unikátní estetiku. Každý detail, každý rozdíl, každý vzor a odstín jsou pečlivě promyšleny, aby z každého kusu vytvořily jedinečný charakter. Tak vznikají živé prostory s osobitým dotekem.

Kolekce od Kronos Ceramiche jsou navrženy tak, aby byly vzájemně kombinovatelné, což umožňuje vytvářet dokonale sladěné prostory. Široká nabídka velikostí, tloušťek, hran, povrchů, finiší a textur umožňuje vytvářet prostory s osobitým dotekem.

Nakonec, možná nejlepší věc na K-Lab je, že vám umožňuje snít. Umožňuje vám vidět vaše vlastní projekty realizované, nabízející na míru vytvořená řešení s nezměněným nadšením a vášní.

Díky K-Lab od KRONOS CERAMICHE máte možnost proměnit vaše vize v realitu a vytvořit prostor, který odráží vaši jedinečnou osobnost a estetiku.

Koupelny

Umyvadla, sprchové vaničky, vany, příslušenství

Kuchyně

Dřezy, pracovní desky, venkovní kuchyně

Schodiště

Schodišťové stupně, parapety, obklady stěn

Bazény & wellness

Vnější a vnitřní hrany bazénů, kaskádovité okraje, sběrače nečistot, vířivky a malé bazény

Nábytek

Recepce, krby, květináče, lavice, stoly

 

Pokud máte chuť vyzkoušet něco nového a neobvyklého, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni vám pomoci realizovat vaše sny a tvořit prostředí, které je přesně podle vašich představ. Pro více informací nás navštivte na naší webové stránce nebo nás kontaktujte přímo. Těšíme se na spolupráci s vámi!

www.farline.cz

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Řízené větrání vás při plánování

    Se stále aktivnějším prosazováním energeticky úsporných řešení v rámci evropské legislativy roste povědomí o řízeném větrání jako o významném zdroji…

  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.