CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Luxusní nadzemní bazény Dolce Vita jsou překvapivě stylové za dobrou cenu

Bazén je první slovo, které majitelům zahrad přijde na mysl, když se začne oteplovat. Pokud i vy každé jaro projíždíte bazény na webu, jste tu správně. Váháte mezi zapuštěným bazénem a nadzemním? Než se rozhodnete, musíme vás seznámit s italskou značkou Piscine Laghetto a její okouzlující řadou Dolce Vita.

CDT - Baspa - bazén
31. ledna 2023

Dolce Vita se vymyká všem zajetým představám o nevzhledných a nekvalitních nadzemních bazénech. Pokud máte zakódované nezapuštěné bazény jako modré obručové nádrže, které kazí dojem z celé zahrady, a po jednom létě jsou zralé na výměnu, připravte se na to, že budete příjemně překvapeni.

Zapuštěné bazény versus nadzemní

Pokud vás láká myšlenka bazénu, existuje mnoho důvodů, proč se rozhodnout pro ten nadzemní místo zapuštěného. Zaprvé je jejich instalace mnohem rychlejší. Instalace bazénu Dolce Vita zabere pouze 1-2 dny. Dnes se rozhodnete, pozítří se teoreticky můžete koupat.

Také jejich cena je nižší oproti zapuštěným, cože je ideální, pokud pracujete s menším rozpočtem. A když už mluvíme o menším, tyto konstrukce jsou často kompaktnější, což znamená, že jsou dobrým řešením pro malé pozemky. Například relaxační bazének Playa se díky snížené hladině vody dá instalovat také na terase či větším balkóně městského bytu. Jak vidíte na fotkách, jsou velmi stylové, čímž se odlišují od běžných nadzemních bazénů.

Bazén, který skvěle vypadá a vydrží roky

Kromě stylového provedení, se od většiny nadzemních bazénů různí řada Dolce Vita především svou kvalitou. Za deset let na trhu se její propracované technické řešení s kvalitním systémem recirkulace vody a prvotřídními materiály stalo pojmem. Ocelová montovaná konstrukce ve spojení s vyztuženou fólií zajistí spolehlivou stabilitu a umožní realizaci bazénu i na obtížně přístupných místech.

Všechny bazény Dolce Vita mají pětiletou záruku, firma BASPA, která je jejich přímým dovozcem do Česka, zajišťuje jejich montáž i následný záruční a pozáruční servis.

MÁM ZÁJEM O KATALOG A CENÍK

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

bazény baspa

Písková filtrace je pro bazén to pravé

Každému pořádnému bazénu samozřejmě nesmí chybět písková filtrace, která funguje na přírodním principu a oproti kartušové, která je dnes již spíš přežitkem, zvládne i větší bazény. O křišťálově čistou vodu v bazénech Dolce Vita se stará patentovaný plovoucí skimmer Laghetto, který se aktivně přizpůsobuje výšce hladiny v kombinaci s kvalitní pískovou filtrací.

Jak vybrat bazén?

Při výběru bazénu bude první otázkou jistě velikost. Dostupné rozměry jsou od 2,0 x 4,0 m až do 5,0 x 10,0. V tomto modulu si tedy vyberete, jak pokud nechcete, aby vám zabral bazén na zahradě moc místa, tak když plánujete v bazénu kondičně plavat.

Co se týče designu, trendem posledních let je ratan, a tak není divu, že mezi nejoblíbenější modely patří Dolce Vita RATTAN. Má horní dřevoplastový lem a boční obklad z umělého ratanu v hnědé nebo šedé barvě. Pro fajnšmejkry je tu varianta NAKED určená k obložení vlastním materiálem. Nadzemní bazén se tak dá zakomponovat například do víceúrovňové terasy.

Částečně zapuštěný bazén

Nejnovějším přírůstkem mezi luxusní bazény Dolce Vita jsou částečně zapuštěné modely DIVINA s plaveckou hloubkou 120 cm a rozměry až 4,0 x 8,0 m, u kterých nad okolní terén vystupuje jen 75 cm ratanového obkladu.

MÁM ZÁJEM O NEZÁVAZNOU KONZULTACI

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

bazény baspa

Nechte si poradit na nezávazné konzultaci

Pokud se chcete se svým bazénem před jeho koupí seznámit osobně, můžete si dohodnout schůzku v showroomu BASPA v Moravanech u Brna. Na nezávaznou konzultaci za vámi odborníci z BASPA přijedou i do místa plánované instalace. To vám přijde vhod, obzvlášť pokud si nejste jistí nutnou povrchovou úpravou, rozměrem nebo designem, který bude pro vaši zahradu vhodný.

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Řízené větrání vás při plánování

    Se stále aktivnějším prosazováním energeticky úsporných řešení v rámci evropské legislativy roste povědomí o řízeném větrání jako o významném zdroji…

  • Koupelnám vládne kov v sexy

    Trend kovu a černé barvy doplňků v roce 2024 trvá. Společnost TECE nabízí v tomto stylovém provedení sprchové žlaby a…

    TECE_koupelny_koupelna_cerna_barva_doplnky_elementy_ovladaci_tlacitko_toalety_WC_splachovani_zachod_premium_premiovy_destign_styl_TOP
  • Yiyun – Hotel Bishan od

    Projektu, který se nachází v srdci vesnice s bohatou historií a kulturou, dominují tradiční obytné domy ve stylu Anhui, které…

    Yiyun · Bishan Hotel by y.ad studio
  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.