CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Lze udělat rekonstrukci levně a kvalitně? V režimu ekonomických rekonstrukcí ano

Levná rekonstrukce, která je zároveň kvalitní, je sen každého majitele domu či bytu. Obzvláště v současné ekonomické situaci vám chceme pomoci ušetřit každou korunu, ale zároveň neoddalovat pohodlí a bezpečí zrekonstruovaného domova a radost z něj. Proto vám přinášíme článek o novince firmy stavba&design – ekonomických rekonstrukcích.

20. prosince 2022

Jak ušetřit na rekonstrukci

Cena rekonstrukce se může snadno vymknout z rukou, ať už na ni máte malý nebo velký rozpočet. Nejčastější příčinou nespokojenosti s cenou rekonstrukce bývají nedodržení časového harmonogramu, problémy a prostoje  na stavbě a špatná komunikace mezi klientem, stavbyvedoucím a architektem. Právě proto byste neměli najímat stavební firmu, která vám sice dá nejnižší nabídku, ale nemá dostatečné reference a zkušenosti.

I zavedené stavební firmy si všimly, že se teď trh proměňuje a klienti začínají šetřit. Proto ve stavba&design, kde rekonstruují domy a byty už 15 let, vymysleli koncept, který klientům umožní ušetřit na rekonstrukci bez rizika špatné kvality.

MÁTE ZÁJEM O KONZULTACI?

Zdarma, přímo na místě rekonstrukce, se stavebním specialistou

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Co to jsou ekonomické rekonstrukce stavba&design

Principem ekonomické rekonstrukce je zkrácená doba realizace. Zkrácený harmonogram s jasným začátkem a koncem zajistí stavbu s celkově nižšími náklady.

„Ceny energií jdou nahoru, stejně jako ceny materiálů. Proto jsme se rozhodli vytvořit pro klienty ekonomické rekonstrukce, které kladou maximální důraz na ušetření jejich peněz. Celé je to o tom, že čas jsou peníze. Když šetříme čas, šetříme i peněženky našich klientů,“ popisuje CEO stavba&design Leoš Marek Sadil.

Ekonomické rekonstrukce trvají jen 5-6 týdnů

Ekonomické rekonstrukce nezahrnují truhlářské práce (kuchyňská linka, skříňky v koupelně a tak dále). Díky tomu, že tyto práce firma nekoordinuje, se rekonstrukce zkrátí ze 3 měsíců i na 5-6 týdnů. Kratší doba práce týmu sníží celkové náklady na management stavby a ušetří tak vaše peníze.

„Truhlářské práce si následně klienti zkoordinují sami. Rádi jim poradíme, doporučíme dodavatele a v některých případech zajistíme slevový voucher,“ říká Sadil.

Ekonomické rekonstrukce stojí na 3 jednoduchých principech.

  1. Přesné dodržování harmonogramu, využití všech členů týmu na maximum,

  2. Minimalizace změn v průběhu stavby,

  3. Zkrácení rozsahu práce týmu.

Rekonstrukce vás výjde minimálně o 20 % levněji

Pro bližší informace a odpověď na otázku, jakou cenu a čas realizace vám může firma zaručit, se podívejte na jejich web. Jejich specialista na rekonstrukce se vám ozve do 24 hodin a poskytne vám konzultaci zdarma.

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Řízené větrání vás při plánování

    Se stále aktivnějším prosazováním energeticky úsporných řešení v rámci evropské legislativy roste povědomí o řízeném větrání jako o významném zdroji…

  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.