TOP NOVINKA CZECH DECO TEAMU

Svěží, živé barvy, ale i divoké vzory jsou letošním trendem dlaždic v interiéru

Farline living WOW dlažba

Svěží, živé barvy, ale i divoké vzory jsou letošním trendem dlaždic v interiéru

Jiří Novotný

03. 5. 2022

Jiří Novotný

03. 5. 2022

Kdykoli zatoužíte po osvěžení interiéru, existuje nespočet způsobů, jak to udělat. Jednou z nejoblíbenějších možností je implementace dlaždic. Ty překonávají barevné limity a vnášejí do prostor textury a s tím i barevné odstíny. Objevují se nové zářivé barvy spolu s originálními kresbami a povrchovými úpravami. Lze s nimi dosáhnout sladění prostor i odvážného kontrastu. Nový trend se promítá do obecného pokrývání ploch. Místo toho, aby se obklad zastavil u podlahy, je stejná dlaždice použita na zeď, aby se rozšířila celková plocha barvy a textury.

Jaké jsou oblíbené barvy v tomto roce?

Odpovědí na neutrální a bílé dlaždice jsou odvážné zářivé kontrasty. Pokud nestačí rezavě zabarvené, hořčičné či šedozelené odstíny, může prostor dokonale oživit zlatý povrch. A i když se Vám líbí bílé nebo neutrální dlaždice, existuje nekonečně mnoho způsobů, jak je vylepšit, aby byly stále trendy. Přidejte výraznou barvu na jednu stěnu nebo si pohrajte s tvary a povrchovými úpravami. Nebojte se odvážných kontrastů.

Farline WOW dlažba Stardust

Tento rok vybízí k větší hravosti. Namísto toho, abychom se drželi pouze klasické pokládky dlaždic nebo spoléhali na maximálně šestihranné tvary, budeme v roce 2022 objevovat směsi barev, tvarů a stylů.

WOW je španělské designové studio specializované na výrobu exkluzivní keramiky. Zaměřuje se na trendy v barvách a povrchových úpravách materiálů. Nabízí nepřeberné množství formátů, textur a barev pro instalace na stěny a podlahy vnitřních i venkovních prostorů. Kombinuje nejnovější technologické postupy s návrhy mladého kreativního a designového týmu. WOW vytváří jasně rozpoznatelný styl keramiky, která je dostupná již v 76 zemích světa. Keramika od WOW je vhodná pro použití na jakýkoli odvážný projekt.

Jsme přímými zástupci společnosti WOW a disponujeme kompletním portfoliem ve formě fyzických vzorků, vzorníků a katalogů. Dále jsme schopni zajistit podporu pro Vaše grafické programy prostřednictvím souborů bitmap jednotlivých dlaždic nebo dekorů. Nově je zpřístupněna knihovna parametrických objektů. Technická pomoc je samozřejmostí. 

Konzultace s odborníkem Farline, kontaktujte nás

Další doporučené články

SPOJME SE

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

Adresa

Za mototechnou 37, Praha 5, 150 00

Telefon: +420 778 488 084

Email: kancelar@czechdecoteam.cz