CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Vybíráte podlahu? S aplikací HARO ji můžete vyzkoušet do svého interiéru

Sortim podlahy ložnice
5. května 2022


Top novinka Czech Deco teamu

Vybíráte podlahu? S aplikací HARO ji můžete vyzkoušet do svého interiéru

Dřevěná podlaha, nebo laminátová? Světlá, nebo tmavá? Výběr správné podlahy není jen o volbě správného designu, ale také vlastností. S obojím se při našich projektech rádi obracíme na českého dodavatele Sortim. Díky aplikaci jejich oblíbené značky HARO si můžete na vlastní kůži vyzkoušet, jak bude váš byt vypadat s novou podlahou.

Sortim





logo SORTIM

Sortim





Německé Podlahy HARO jsou nejlepší volbou pro náročné

HARO je přední německý výrobce dřevěných a laminátových parket. Zkušenosti se zpracováváním dřeva sbírá už od roku 1866 a stále je to rodinná firma. Dnes ji řídí už 5. generace Hambergerů.

Jejich nejoblíbenější designové podlahy jsou dubové, ale na e-shopu Sortimu najdete i kousky pro fajnšmekry. Třeba taková ekologická designová podlaha ve stylu bílého nebo černého mramoru, která je protiskluzová, bez PVC a na dotek má texturu pravého kamene.

Vyzkoušejte aplikaci virtuální vzorkovny HARO ještě před koupí podlahy

Většina z nás si chce před koupí podlahu takzvaně „osahat“. Ale i přes osobní návštěvu prodejny mohou být zákazníci překvapení, když vidí finální produkt. Představte si například, že si pořídíte krásnou tmavou podlahu z dubu černého a po pokládce zjistíte, že vám tmavá podlaha opticky zmenšila pokoj mnohem víc, než jste čekali.

Virtuální vzorkovna vám zdarma poskytne poměrně jasnou představu o tom, jak bude vaše místnost s novou podlahou vypadat. Můžete tak snáze porovnat vaše favority a udělat lepší rozhodnutí. Přeci jen, podlaha je investice na desetiletí. Zvlášť ta od HARO, na kterou  HARO poskytuje záruku na kvalitu materiálu 15-30 let.

Stačí do aplikace z chytrého telefonu pořídit fotku prostoru a můžete do vašeho domova vyzkoušet desítky podlah během pár minut.

MÁM ZÁJEM O KATALOG

Po vyplnění formuláře se Vám zobrazí odkaz pro stažení



Sortim navíc poskytuje k podlahám HARO i montáž a poprodejní servis

Sortim má také specialisty na montáž, kteří vám položí podlahu přesně s takovou péčí, jakou konkrétní podlaha vyžaduje.

Bonusem nákupu podlahy HARO právě u Sortimu je poprodejní servis, který byste u jiného českého dodavatele hledali marně. Technik vám zkontroluje osazení dveří, upevnění lišt. Sortim také spolupracuje přímo s architekty na projektech jako schodiště, obklady stěn, parapety, dveře a další, abyste váš interiér sladili do posledního detailu. Na Sortim se můžete za pár let obrátit i kvůli přebroušení a přeolejování.

Previous
Next
Akce a slevy na podlahy od Sortimu

Na e-shopu Sortimu určitě nezapomeňte u každé kategorie zkusit zaškrtnout štítek akce. Pravidelně tady najdete slevy 30 až 40 % na vybrané podlahy. Díky tomu můžete ve výsledku na podlaze ušetřit tisíce, aniž byste obětovali kvalitu

Ať mě kontaktuje odborník



Jak vybrat designovou podlahu?

Naslouchejte svému srdci. To je ta nejlepší rada, kterou vám kdo při výběru podlahy může dát. Ale protože víme, že vaše srdce nevystudovalo interiérový design, raději přihodíme ještě pár tipů navrch. Existuje totiž mnoho faktorů, které byste při výběru designové podlahy měli zvážit.

  • Do jaké místnosti podlaha přijde a jaké má mít vlastnosti?
  • Jak velký je daný pokoj?
  • Jaký odstín a texturu zvolit?
  • Bude podlaha zatěžovaná domácími mazlíčky nebo dětmi?
  • Chtěli byste si podlahu položit sami?

Jaký materiál podlahy je pro vás nejlepší?

Dřevěné podlahy dodají vašemu prostoru duši, jsou funkční a příjemné na dotek. Jen na Sortimu si můžete vybrat ze více než 1700 variant dřevěných podlah ve třech konstrukčních možnostech.

Laminátové podlahy vydrží větší zátěž než dřevo a vyžadují méně péče. Dřevěné dekory od HARO jsou navíc téměř k nerozeznání od originálu.

Korkové podlahy kromě stylového designu navíc lépe izolují a pohlcují nárazy a prostorový zvuk. Pravý korek nezachycuje prach, nečistoty ani roztoče, což ocení nejen alergici.

Snad nejzajímavějším materiálem jsou ale designové podlahy DISANO. Jsou stejně odolné a snadno udržovatelné jako vinyl, ale k tomu ekologické a zdravé. Na nohu působí teple a nekloužou. Některé jsou navíc zcela voděodolné, takže se skvěle hodí i do koupelny.

Výběr podlahy není radno uspěchat, užijte si proces!

Přejeme vám příjemné hledání vaší vysněné podlahy, ať už ve virtuální vzorkovněna e-shopu nebo v showroomu Sortimu na pražských Holešovicích. Nebojte se říci si o pomoc, experti ze Sortimu vám rádi poradí a vy budete vědět, že jste při výběru podlahy nešlápli vedle.



Další doporučené články

Přečíst článek

Přečíst článek

Přečíst článek

Přečíst článek

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • Vila Mandragora, Orahovac, Černá Hora

    "Villa Mandragora" je rodinná letní vila v Orahovci v Černé Hoře, která se nachází přímo nad meziměstskou silnicí Risan-Kotor. Tato…

    villa, rodinný dům
  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.