CZECH DECO TEAM AKCE
Top novinka Czech Deco teamu

Tradice a příroda je Johann Malle. Postele, které vám mohou změnit život

Luxusní matrace a postele Johann Malle jsou jedinečné kvalitními přírodními materiály v kombinaci se 100letou řemeslnou tradicí. Zjistěte více o tom, jak vám kvalitní spánek může změnit život.

Johann Malle Libra postel
Johann Malle logo
2. května 2023

Postel je místo, na kterém začíná i končí každý váš den. Kvalitní spánek je určující pro zdraví. I proto jsme se rozhodli tento článek věnovat firmě Johann Malle, která nabízí možná nejkvalitnější spánek u nás.

Johann Malle „má v rukou“ sto let tradiční řemeslné práce v Česku

Zakladatel firmy Johann Malle, vlastním jménem Jan Máhrla, se se svým bratrem Václavem v roce 1913 přistěhoval do Podkrkonoší. Tehdy skromná obuvnická a sedlářská dílna je dnes  jednou z nejpozoruhodnějších firem na poli zdravého spánku.

Všechna práce na výrobcích Johann Malle probíhá na Mladoboleslavsku. Od návrhů českých designérů a designérek po práci truhlářů, švadlen a čalouníků. I materiály firma odebírá z velké části od českých dodavatelů. Desítky hodin poctivé práce českých řemeslníků ústí ve výrobky, které jsou jedinečnými originály z prvotřídních materiálů.

Jan Plecháč o Johann Malle: „I v dnešní době je možné vyrábět produkty z čistě přírodních materiálů“

S Johann Malle spolupracují někteří z nejúspěšnějších designérů současnosti. Jan Plecháč, držitel mnoha mezinárodních i tuzemských ocenění za design a od roku 2023 také umělecký ředitel sklárny Moser, navrhl pro Johann Malle postel Libra. Ta je inspirována souhvězdím Vah a kombinuje robustnost a eleganci.

O spolupráci s Johann Malle říká: „I u Johann Malle jsme měli tu možnost spolupracovat s velmi šikovnými lidmi, kteří nám ukázali, jak je i v dnešní modernizované době možné poctivě vyrábět produkty z čistě přírodních materiálů.“



Johann Malle Jan Plechac postel Libra

Matrace z přírodních materiálů zaručí zdravé pohodlí

Kombinace poctivého řemesla a luxusních přírodních materiálů je to, co zaručuje Johann Malle vystoupení z davu na českém trhu. Mezi jejich materiály patří bavlna, kokosové vlákno, ovčí vlna, koňské žíně, velbloudí vlna nebo kašmír.

Přírodní materiály jsou pro zdravý spánek a maximální pohodlí nezastupitelné. Jejich vlastnosti – prodyšnost, tvárnost, dobré vstřebávání vlhkosti a jemnost na dotek jsou metou, které syntetika nikdy plně nedosáhne.

Nemějte strach, Johann Malle myslí i na alergiky, a to matrací Alergik, která neobsahuje žádný materiál živočišného původu. Bavlna, prodyšné kokosové vlákno a přírodní kaučuk jsou vše, co potřebujete pro kvalitní a klidný spánek. Povlak je vyroben ze stoprocentní bavlny bez jakékoliv chemické úpravy.

Jediná matrace, kterou si můžete půjčit domů

Johann Malle respektuje investici do kvalitního spánku a chce, aby si jeho zákazníci byli jistí, že vybrali správně. Proto kromě osobní návštěvy, kterou firma glosuje slovy „správné rozhodnutí nelze uspěchat, u nás si chvíli poležíte,“ nabízí i zapůjčení matrace domů. Díky tomu ji můžete vyzkoušet v soukromí domova. 

Až se rozhodnete pro matraci, přijde na řadu sestavení celku. Nemusíte se bát mít speciální požadavky, v Johann Malle jsou připraveni udělat pro vaši vysněnou postel maximum. Bonusem je možnost ekologické likvidace vaší staré postele.

Postel, která s vámi zestárne

Na matraci jako celek dává firma prodlouženou, tříletou záruku, a na taštičkové jádro dokonce záruku 25 let. Samozřejmostí je záruční i pozáruční servis. Pokud se změní vaše preference nebo tělesná konstituce, lze matraci později vytvrdit či změkčit. Řešit samozřejmě dovedou i skvrny a jiné poškození.

Navštivte výrobnu v Mladé Boleslavi nebo vzorový byt na Praze 8

Vzorový byt na adrese Smrčkova 2512/21 nebo výrobnu na adrese Bechov 86 můžete navštívit po telefonické domluvě. Johann Malle radí, abyste si na návštěvu vyhradili dostatek času. Ukáží vám, z čeho se postele i matrace skládají a nechají vás nahlédnout „pod pokličku“.

„Ačkoliv se rodinné know-how a naše výrobní postupy předávají z generace na generaci, z otce na syna, neznamená to, že bychom je drželi v tajnosti. Právě naopak! Naše dílna byla vždy přístupná veřejnosti a klientům a my tento zvyk ctíme dodnes,“ dodávají.

Více o kontinentálních postelích Johann Malle nebo cenách najdete v článku Luxusní postele na míru od Johann Malle jsou splněný sen pro designéry.

Johann Malle postel Libra

DALŠÍ DOPORUČENÉ ČLÁNKY

  • TRENDY pro sprchové kouty

    Jako místo, kde začínáme a končíme svůj den, získává koupelna konečně mnohem více pozornosti. Vany dlouhodobě ustupují sprchovým koutům, které…

  • Dům Los Molles, Villa General

    "Chci jedinečný dům, který sice zůstane v mezích předpisů, ale zajistí, že toto sídlo nebude mít stejnou formu jako ty…

    Rodinný dům, sedlová střecha
  • Stropní sálavé panely: Multifunkční a

    Stropní sálavé panely, kombinující vytápění, chlazení a akustické zlepšení, se stávají nezbytnou součástí moderních interiérů. Tyto panely nejenže efektivně regulují…

    Stropní topení
  • TECEvelvet: hvězdný design a inovativní

    Už jste se dotkli ovládacího tlačítka toalety TECEvelvet? Sametový pocit ze zmáčknutí tlačítka zcela mění běžnou denní rutinu.

    TECE wc ovládací tlačítko
  • Skryté zárubně DORSIS – architekti

    Přímé linie, estetika jednoduchosti a čistoty, minimum zdobných prvků - to jsou viditelné trendy interiérů moderních staveb, bez ohledu na…

    Dorsis Fortius dveře
  • Koohsar 252, provincie Alborz, Írán,

    Studio Davazdah: Na venkově v íránské provincii Alborz je navržena a postavena třípatrová vila o rozloze 600 m² pro mladý…

    Koohsar 252, Alborz Province, Iran by Studio Davazdah, villa
  • Laurel Grove, Melbourne, Victoria, Austrálie

    Kirsten Johnstone Architecture: V tomto nově postaveném domě v Blackburnu jsou hrdiny designu pálená hlína, beton a dřevo. Pozemek představoval…

    Kirsten Johnstone Architecture: nově postavený dům
  • Řízené větrání vás při plánování

    Se stále aktivnějším prosazováním energeticky úsporných řešení v rámci evropské legislativy roste povědomí o řízeném větrání jako o významném zdroji…

  • Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.